banner 01

Noord Brabant

Op 23 februari heeft Waterschap De Dommel de aftrap gegeven voor de campagne van de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019. Hiervoor waren alle lijsttrekkers van de deelnemende partijen uitgenodigd om een eerste verkiezingsposter op een verkiezingsbord aan de boorden van De Dommel te komen plakken.


Op de foto geeft Chris Spooren, lijsttrekker van 50PLUS, de finishing touch aan zijn plakwerkzaamheden.

Wschap Dommel 1
Voorafgaand aan deze happening is in de omgeving van het Waterschapshuis een filmpje opgenomen waarin Chris een gedeelte van onze boodschap kon toelichten. Zie ook www.dommel.nl/verkiezingen

De inhoud van de boodschap luidt:

Water is de eerste levensbehoefte van ieder mens, voor elk ander organisme;
“GEEN WATER GEEN LEVEN”.

50PLUS weet hoe belangrijk het Waterschap is voor alle inwoners en gebruikers, (water)recreanten, agrariërs en natuur). Wij vinden ook dat daarbij goede samenwerking met de inwoners van ons Waterschap en andere overheden noodzakelijk is. Om dit voor iedereen te borgen voor de laagst mogelijke kosten zonder lastenverzwaring voor inwoners is het noodzakelijk dat er een goed, kritisch en democratisch bestuur komt.
50PLUS heeft zich de afgelopen 4 jaar sterk gemaakt voor u.
De komende periode staan wij weer klaar om uw belangen te behartigen.

50PLUS heeft zich sterk verzet tegen de komst van een nieuw belastingstelsel waarbij de inwoners (ingezetenen) tot wel 25% meer belasting zouden moeten gaan betalen. Dit ten gunste van bedrijven, boeren en natuur- en boseigenaren.
Gelukkig hebben we tot nu toe uitstel kunnen bereiken, maar de belastingaanpassing komt er aan!

50PLUS IS ALERT.

Daarnaast hebben wij als enige partij aandacht besteed aan het legionella-gevaar.
Ook de komende 4 jaren is 50PLUS er weer voor u, wij staan voor:

  • Voldoende water
  • Schoonwater
  • Veiligheid en gezondheid
  • Geen lasten verzwaring

50PLUS MAAKT HET VERSCHIL !

Wij roepen u op om op 20 maart te gaan stemmen. Belangrijker dan ooit te voren is het continueren van een goed en ervaren democratisch bestuur. Vele uitdagingen wachten ons; onder andere droogte, zware buien en een klimaat wat veranderd en wij, uw 50PLUS fractie, staat voor u klaar om ook de komende 4 jaar binnen het Waterschap uw belangen te behartigen.

Wschap Dommel 2