banner 01

Noord Brabant

2017 10 23 iconen gemeenteraadsverkiezingen breda

Zie ook: www.50pluspartij.nl/Breda 
contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het 50PLUS hoofdbestuur heeft besloten dat 50PLUS in de gemeente Breda mee zal doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.


Uitnodiging

aan de leden van 50PLUS in Breda tot het bijwonen van een Gemeentelijke Ledenvergadering in verband met de verkiezing van de gemeenteraad van Breda op woensdag 21 maart 2018

Breda, 14 november 2017

Geachte leden van 50PLUS in Breda,

Het Hoofdbestuur van 50PLUS heeft besloten, dat 50PLUS in Breda zal deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.
Als onderdeel van de procedure worden de in Breda woonachtige leden van 50PLUS in de gelegenheid gesteld zich uit te spreken over het concept verkiezingsprogramma en de concept kandidatenlijst. Het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst zijn onder verantwoordelijkheid van het bestuur van de afdeling Noord-Brabant van 50PLUS door een initiatiefgroep van actieve Bredase leden voorbereid.

U wordt van harte uitgenodigd voor de Gemeentelijke Ledenvergadering van 50PLUS, te houden op zaterdag 2 december a.s., aanvang : 10.30 uur.

Locatie :  Activiteitencentrum  ’t  Houwke,  Grote Houw 5,  4817 RA Breda.

Agenda :

  1. Opening door de voorzitter van de afdeling Noord-Brabant van 50PLUS, Jan Frans Brouwers
  2. Vaststelling agenda
  3. Toelichting op de door de initiatiefgroep gevolgde procedure
  4. Verkiezing van de lijsttrekker en van de kandidaten

  5. Verkiezingsprogramma
  6. Informatie over de verkiezingscampagne voor de gemeenteraad 2018
  7. Toespraak lijsttrekker
  8. Rondvraag en sluiting

N.B. :

Omdat de gemeentelijke ledenvergadering over personen gaat, heeft deze bijeenkomst een besloten karakter. Een en ander houdt in, dat uitsluitend geregistreerde leden van 50PLUS uit Breda die hun contributie vóór 18 november 2017 voldaan hebben, kunnen worden toegelaten.

Tot maandag 13 november jl. konden moties of amendementen worden ingediend.
Van die mogelijkheid is geen gebruik gemaakt.

Leden die willen meewerken aan de verkiezingscampagne zijn van harte welkom bij de initiatiefgroep : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor nadere informatie wendt u zich ook tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.